Mediafax.biz Exclusiv

Instituţiile statului trebuie să pună în aplicare cadrul legal din zona energiei regenerabile, să nu piardă acest moment, spune Jean Valvis

Autor: Roxana Petrescu

14.07.2011, 13:17 101

"Dupătrei ani de zile de aşteptare, Valvis Holding va putea face însfârşit un anunţ public privind proiectele sale în domeniulenergiei regenerabile", a spus omul de afaceri.

Investitorii în energie verde au primit miercuri o veste pecare o aşteaptă de aproape trei ani de zile şi anume avizulfavorabil din partea Comisiei Europene (CE) asupra schemei desprijin a României în domeniul surselor regenerabile de energie.Valoarea schemei se ridică în următorii zeceani la peste 10 miliarde de euro.

Omul deafaceri elveţian Jean Valvis spunea în primăvara anului trecut căare totul pregătit pentru a demara un proiect de energieregenerabilă în valoare de peste 100 de milioane de euro, inclusivfinanţarea din partea bancilor, dar ca lipsa cadrului legalîntârzie nejustificat demararea proiectului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO