IT&C

RCS&RDS intră cu telefonie mobilă şi în Italia

Autor: Adrian Seceleanu

12.10.2010, 18:29 25

Pentru a lansa DigiMobil în Italia RCS&RDS nu a achiziţionat olicenţă 3G şi nici nu a construit propria sa infrastructurătelecom, aşa cum a procedat în România, ci a închiriat serviciilede reţea de la un alt operator de telefonie mobilă (H3G).RCS&RDS a procedat similar şi în Spania.

Românii din Italia care cumpăr ă o cartelă RCS şi plătesc lunarsuma de 5 euro primesc, lunar, 300 de minute de apeluri fărăcosturi către numerele din reţelele RCS&RDS din România şiSpania po trivitdatelor de pe site-ul RCS&RDS. Cartela areactivate dou ă nu mere unul italian şi unul românesc, astfel căutilizatorii care cumpără o cartelă în Italia şi vin apoi înRomânia nu plă tesc tarife de roaming.

RCS&RDS, numărul unu pe servicii TV şi internet fix, a avutanul trecut afa ceri de aproape 400 mil. euro. Este prezent pe maimulte pieţe din Europa Centrală şi de Est cu servicii TV şi detelefonie şi date.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO