Mediafax.biz Exclusiv

Medsana vrea să deschidă în 2011 două clinici în Bucureşti, dintre care una de pediatrie

03.05.2011, 13:51 118

"În 2011ne propunem să deschidem două clinici în Bucureşti, una depediatrie axată pe anumite specialităţi medicale în care se vorrealiza şi servicii medicale care presupun intervenţii chirurgicaleşi spitalizare de o zi", a declarat VassilisChaniotis, director general al Centrului MedicalMedsana.

Companiamizează în acest an pe o marjă a profitului EBITDA similară celeidin anii trecuţi, când s-a situat la aproximativ 15-20%.

Anul trecut, cifra de afaceri a companiei s-a situat la24,1 milioane lei (5,7 mil. euro), iar pentru 2011 şi-a propus ocreştere de 15-30%, procent influenţat de punerea în aplicarea aunor planuri de investiţii.

Piaţa serviciilor medicale private este estimată la peste400 milioane euro anual, iar principalii jucători sunt: MedLife,Medicover, Centrul Medical Unirea, Sanador, Gral,Euromedic.

Piaţas-a menţinut pe creştere în ultimii ani în pofida contextuluieconomic general, tendinţă care se va remarca şi în2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO