Mediafax.biz Exclusiv

Naghi renunţă la funcţia de administrator al Aldis

Autor: Gabriel Razi

03.08.2011, 18:09 709

"Nu este vorba despre o retragere a luiGeorge Naghi de la conducerea executivă a companiei, este vorbadoar despre o delegare de responsabilităţi. El se ocupă şi deagricultură, are şi alte obligaţii, şedinţe la care trebuie săparticipe şi pentru a se degreva de anumite responsabilităţi l-anumit pe Vasile Ţăranu ca administrator", spune Daniel Dumitrescu,directorul de marketing al Aldis Călăraşi.

Mai mult, Dumitrescu spune că mutarea nupoate fi interpretată ca un pas înapoi făcut de GeorgeNaghi.

"Afacerea va rămâne în continuare defamilie. Nici vorbă de o retragere din activitate a lui GeorgeNaghi." Vasile Ţăranu, în vârstă de 77 de ani, este unul dintre ceimai vechi angajaţi ai Aldis, ocupând mai multe poziţii în companieîncă de la înfiinţarea acesteia în urmă cu 21 ani, potrivit luiDaniel Dumitrescu. Vasile Ţăranu face parte din Consiliul Local alPrimăriei municipiului Călăraşi.

Pe piaţa preparatelor din carne, evaluată la1 mld. euro, Aldis Călăraşi intră în competiţie cu alte afaceri detip antreprenorial precum CrisTim, Unicarm, Angst sau ElitCugir.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO