Mediafax.biz Exclusiv

Proprietarul Turabo negociază cu un fond de investiţii vânzarea a 30-35% din companie

Autor: Cristina Rosca

23.02.2011, 15:02 43

"Ne aflăm lafinalul unor negocieri de şase luni pentru a ceda o parte dinacţiuni către un fond de investiţii. Scopul este de a ne asocia cuparteneri puternici alături de care să ne putem dezvolta în alteţări precum Malta, Qatar sau Emirate", a spus Niculescu.

El a precizat că decizia privind vânzarea vafi luată la sfârşitul lunii martie, când fondul de investiţii vaînainta o ofertă finală.

Turabo Cafe, operat de firma BRTV Grup,concurează pe piaţa locală cu Starbucks, Cup&Cino, Cafepediasau Costa Coffee.

Compania a trebuit să facă faţă în ultimeleluni scăderii numărului de clienţi, proprietarul Turabo închizândîn mai puţin de un an şi jumătate 30 de cafenele. În prezentcompania mai deţine 14 cafenele, faţă de 44 în noiembrie2009.

În martie 2009, compania Victoria Holding,care deţine City Mall, aflat în prezent în faliment, a cerutintrarea în insolvenţă a companiei BRTV Grup. Curtea de apelBucureşti a suspendat această cerere în iunie anultrecut.

Pe 15 martie Victoria Holding a cerut dinnou intrarea în insolvenţă a BRTV Grup, iar o decizie în acest sensurmează să se ia pe 31 martie 2011, potrivit TribunaluluiBucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO