Mediafax.biz Exclusiv

Şeful JW Marriott: Semne bune pentru conferinţe

Şeful JW Marriott: Semne bune pentru conferinţe

Autor: Mirabela Tiron

01.05.2011, 19:48 65

"Cererea pentru cazare şi food &beverage îşi revine. Companiile care solicită organizarea deevenimente în sălile hotelului sunt mai flexibile anul acesta, deşicontinuă să se uite cu atenţie la bugete", a declaratel.

Sălile de evenimente şi restaurantele genereazăaproape jumătate din încasările anuale ale hotelului de cincistele.

Aproape 1 mil. euro vor fi investiţi anul acesta în renovarea acinci săli de conferinţe, după ce anul trecut a fost finalizatăinvestiţia de 1,2 mil. euro în renovarea celei mai mari săli deevenimente, Grand Ballroom, dar şi în modernizarea spaţiului ViennaCafe de la etajul unu al hotelului.

"Începem lucrările prin octombrie-noiembrie."

Hotelul Marriott, care face parte din lanţul american MarriottInternational, este controlat de Societatea Companiilor HoteliereGrand, la care deţine pachetul majoritar de acţiuni la companiaaustriacă Bau Holding Strabag.

Oficialii companiei nu au făcut publice rezultatele financiarepe anul 2010, însă în 2009 compania pe care este înregistrathotelul a finalizat cu o cifră de afaceri de 26 mil. euro şipierderi de 13,9 mil. euro, potrivit RegistruluiComerţului

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO