Opinii

C.T. Popescu: Băsescu e în stare de orice şi va merge până la capăt

C.T. Popescu: Băsescu e în stare de orice şi va merge până la capăt

Autor: Cristian Tudor POPESCU

19.01.2012, 10:18 4842

Nu există decât o singură idee în tot ce a spus Boc după aşa-zisele discuţii cu USL: trasul de timp. Chiar această întâlnire cu Opoziţia, sesiunea extraordinară din Parlament, crearea unui Consiliu de nu ştiu ce, nu sunt decât tergiversări în speranţa că frigul îi va învinge pe oamenii din stradă.

Acestei tactici obstrucţioniste i se subsumează şi "decizia" revoltătoare a Curţii Constituţionale: Se amână! Ce motiv pot invoca aceşti domni în robă pentru a amâna încă o dată validarea sau invalidarea "comasatelor" lui Băsescu şi Boc? Au gâlci, îi doare capul, merg la un botez? O ruşine pentru cea mai înaltă instituţie de justiţie a ţării pe care istoria o va consemna.

Dacă se fac anticipate, se pune în pericol stabilitatea economică a ţării, zice Boc. Fals total, nutreţ pentru imbecili. Odată ce s-ar anunţa alegeri anticipate, demonstraţiile ar înceta. În caz contrar, ele pot continua până la greve, chiar grevă generală, ceea ce ar afecta, într-adevăr, economia. Citiţi comentariul integral al lui Cristian Tudor Popescu pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO