Opinii

Dan Diaconescu este cel mai bun produs al guvernării Băsescu-Tăriceanu-Boc-Videanu-Berceanu-Vosganian etc. E marfă de export "made in Romania"!

 Dan Diaconescu este cel mai bun produs al guvernării Băsescu-Tăriceanu-Boc-Videanu-Berceanu-Vosganian etc. E marfă de export “made in Romania”!

Autor: Cristian Hostiuc

21.09.2012, 19:54 4339

Dan Diaconescu, un "self-made in Romania" a transformat privatizarea Oltchim în continuarea telenovelei Elodia. Mai lipsea ca la licitaţie să participe Gigi Becali, Monica Tatoiu, Bahmuţeanca şi Prigoană în consorţiu, Bianca Drăguşanu şi Irinel, că Moni e peste hotare.

Dincolo de râs şi savoarea circului televizat, ceea ce s-a întâmplat la Oltchim, o companie cu mii de angajaţi în spate, de care depinde un oraş întreg - Râmnicu Vâlcea, arată modul de administrare a guvernului şi a tuturor autorităţilor a unui proces care ar fi trebuit să readucă funcţionarea celui mai mare combinat din România la afaceri de 3 miliarde de lei pe an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO