Opinii

Opinii primite la redacţie: Impozitul pe cifra de afaceri este NECESAR şi Obligatoriu!

Opinii primite la redacţie: Impozitul pe cifra de...

Autor: Valeriu Leucuţă

03.07.2017, 00:00 12053

În Romania s-a ajuns ca doar cei ce vor să plătească impozit pe profitul unei firme. Este aşa o lejeritate în a nu achita impozitul pe profit şi TVA-ul, încât eu sunt şocat!  În mediul de afaceri eşti luat la băşcălie, dacă-ţi achiţi ca patron TVA şi impozitul pe profit la Bugetul de Stat ... este o normalitate în România să nu dai taxe la Stat deloc, sau să dai doar o mică parte din taxe.

Cum s-a ajuns aici ? Fiecare Guvern fiind unul antinaţional a dat o mâna de ajutor EVAZIUNII FISCALE, deşi pe TV se lăudau că opresc evaziunea fiscală .... Exemple :

1. Scoaterea din 01 iulie 2015 a ştampilării actelor oficiale în cazul firmelor. Dl. Ponta se lăuda pe toate TV că elimină ''birocraţia în a se pune o ştampilă ...". Mare ajutor ..... de 4 secunde .... să nu pui o ştampilă ...  Au apărut pe ecranele TV  tot felul de " analişti financiari” ce o afacere n-au creat în viaţa lor şi au lăudat iniţiativa d-lui Ponta. Cine  i-a văzut pe TV ... i-a şi crezut. Rezultatul: dacă nu ştampilezi o factură fiscală falsă, doar după o semnătură pe care nu recunoşti ca fiind a ta, este imposibil pentru leneşii de bugetari să demonstreze evaziunea fiscală. S-ar recurge la expertize şi procese de 7 ani. Ori angajaţii Statului vor salarii, nu muncă reală. Deci este un ajutor dat evazioniştilor.

2. Introducerea în 2006 de către " patrioţii "  Tăriceanu, Basescu ce conduceau Romania,  a LEGII INSOLVENŢEI firmelor .... în ce ţară trăim mă întreb? Dacă-n 11 ani nici o firmă nu s-a " reabilitat ..." , ci toate s-au radiat deja sau o întind încă cu insolvenţa peste ani ....neplătindu-şi datoriile către STAT, BANCI şi Creditori ....cum poate EXISTA ÎNCÂ LEGEA NOCIVA A INSOLVENŢEI ? Dacă scopul ei de " redresare cică a ....firmelor " , nu este indeplinit  ...

3. Eliminarea în  01 ianuarie 2008 a SECURIZÂRII FACTURILOR FISCALE . Acum fiecare îşi dă ce serie şi număr vrea la factură ...e raiul evazioniştilor ...

4. Legea  304 / 2004 dată de alt Guvern " patriotic " ... Năstase - Iliescu ....aceasta Lege penibilă protejează procurorii şi judecatorii făcandu-i zeii României . Ei nu pot fi deloc verificaţi în soluţiile emise . CSM prin Inspectia judiciară niciodată nu a verificat o plângere de-a mea împotriva judecătorilor şi procurorilor ce apără patronii hoţi ce nu mi-au achitat File cec completate INTEGRAL.

În aceste condiţii,  Evaziunea fiscală este de 70 %. Adică România este Raiul evazioniştilor .

Guvernul acesta nu este unul patriotic, dar s-a băgat în promisiuni aberante pentru salarii enorme ce nu pot fi plătite şi de aceea a recurs la un lucru bun ....anume Guvernul PSD vrea şi bine face : să introducă IMPOZITUL PE CIFRA DE AFACERI !

Spre surprinderea mea ....în loc ca asociaţiile patronilor şi ale oamenilor de afaceri şI toţi ceilalţi jurnalişti TV, să fie în sfârşit de partea lui DRAGNEA , au atacat de două zile într-o maniera exagerată decizia de a se introduce impozitul pe facturile emise .... Cum e posibil aşa ceva ? Să aperi cu atâta stăruinţă actuala situaţie în care nu se achită impozit la Buget ... şi să fii împotriva introducerii impozitului pe cifra de afaceri ?

Rezultă că aceşti domni doresc în continuare să avem EVAZIUNE FISCALÂ enormă în Romania şi să grăbim FALIMENTULUI ROMANIEI care este iminent (cu 1,4 miliarde euro creşte datoria ţării lunar, după măririle aberante de salarii pentru leneşii de bugetari)  !

Acest impozit pe Cifra de afaceri va reduce cu 75 % EVAZIUNEA FISCALA si va aduce la Bugetul de Stat zeci de MILIARDE Euro anual !

Felicit pentru prima dată GUVERNUL DRAGNEA - PSD ALDE , cu care nu am votat niciodat` [i nici nu voi vota ! Eu votez patrioţii sau nu votez . Dar de aceasta data sunt extrem de bucuros pentru INTRODUCEREA IMPOZITULUI PE CIFRA DE AFACERI !

De ce eu pentru ca sunt un om cinstit de afaceri, achit TVA şi impozit pe profit lunar, fără să am vreo factura falsă în viaţa mea, iar ESCROCII şi HOŢII nu-şi achită taxele la Bugetul de Stat ?  Dar ei au şi cinci maşini scumpe ... şi vile in Occident  şi nu sunt arestaţi ? Daca vreunul are din greşeala un dosar penal, îşi aranjează CLASAREA dosarului , iar apoi dă în judecată la CEDO Statul Roman pentru " hărţuire... " şi cere 5 milioane euro despăgubiri ... pe care le plătim tot noi.

Hai să intrăm în normalitate minimă,  măcar ! Ce mă miră este faptul că cei ce au făcut evaziune fiscala 27 ani, nu le este ruşine să facă circ televizat de 2 zile, atacând Guvernul .... nu vor să renunţe la neplata taxelor pentru Statul acesta Falimentat de politicieni în 27 de ani !

 ....

Valeriu Leucuţa este proprietar şI manager al firmei SC Cable SRL din Oradea, care se ocupă cu importul de cablu de fibră optică, cu afaceri de 5,2 milioane de euro în 2016 şI 11 angajaţi

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO