Opinii

Trei argumente "fierbinţi" pentru un plan de adoptare a Euro

Trei argumente "fierbinţi" pentru un plan de adoptare a...

Autor: Misu Negritoiu

12.03.2014, 11:27 1059

Aş vrea să încep cu un mea culpa pentru eroarea de natură istorică din articolul anterior(cea mai veche universitate din România este de fapt la Iaşi) şi pentru trimiterile folosite care i-au determinat pe unii să creadă că a fost un atac la persoană (de ex. Adevărul). Departe de intenţia mea şi mi-ar părea rău să pierdem oportunitatea unei dezbateri constructive, atât de necesară în societatea noastră, printre senzaţionalul unui „duel” în public (cf. ProTV).

Îl preţuiesc prea mult pe Guvernatorul BNR ca să nu fiu mâhnit de o asemenea interpretare.  Atât personal, cât şi instituţional, ne cunoaştem de mulţi ani, am fost foarte apropiaţi şi am colaborat în perioade dificile pentru România. Ne-am înţeles totdeauna fără prea multe vorbe. Eu ţin la Guvernator în cel mai pur stil românesc (expresia este mai mult folosită la ţară), la fel cum amândoi ţinem la tradiţiile şi obiceiurile româneşti, populare. Probabil de aceea ne-am referit şi unul şi celalalt la episodul “Las Fierbinţi”, un mediu pe care-l simţim şi îl înţelegem.

Citiţi mai multe aici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO