Opinii

Un cititor ZF: Mi-am pierdut cumnatul în incidentul de la clubul Colectiv. Cine răspunde din sistem de acest dezastru?

Un cititor ZF: Mi-am pierdut cumnatul în incidentul de...
01.11.2015, 16:34 2068

Mihai Danciu, un cititor ZF, a trimis pe adresa redacţiei o serie de întrebări adresate conducerii ţării, cerând explicaţii despre sistemul ”dezastru” în care ne aflăm. El a ridicat o întrebare care stă pe buzele multora în aceste zile: de ce mereu aşteptăm o tragedie pentru a începe să facem ceva ce trebuia rezolvat de mult? De ce autorităţile în România sunt mai mult reactive decât proactive?

ÎNTREBARI PENTRU CONDUCEREA SISTEMULUI.

“ Domnule Presedinte ... mi-am pierdut cumnatul in nenorocirea de aseara.... si o data cu el si jumatate din familia mea.... sotia mea nu mai are frate iar fetitele mele 7 si 5 anisori... ma intreaba mereu de unchiul Radu si de ce plange mama lor fara oprire. Credeam ca sunt o persoana puternica insa nu pot face fata acestei probleme. Am ochii secati de atata plans si nu stiu ce sa le raspund.... ieri le tinea in brate si astazi nu mai este.

Sunt unul din cei multi care au votat cu dvs. sincer as avea doar o singura intrebare la dvs. dar  situatia face sa se nasca mai multe intrebari.Si anume as vrea sa stiu cine raspunde din sistem de acest dezastru? Un dezastru provocat datorita incompetentei si coruptiei unui sistem de conducere slab si subred. .... CUM SA TREC PESTE ASTA.... De ce se iau masuri intotdeauna dupa un asemenea eveniment si nu inainte?... OARE ACESTE VICTIME, NU SUNT VICTIMELE FAPTULUI CA S-AU NASCUT UNDE NU TREBUIA? SI ANUME IN ROMANIA.

POATE RASPUNDE CINEVA OFICIAL FETITELOR MELE?

APRECIEZ CONDOLEANTELE DVS NUMAI CA ACESTEA NU MA AJUTA CU NIMIC...

EU IL VREAU INAPOI PE RADU.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO