Opinii

Victor Ponta, secretarul guvernului lui peşte: „Eram într-o altă ţară cu soţia mea şi am părăsit-o pentru domnul Grindeanu.”

Victor Ponta, secretarul guvernului lui peşte: „Eram...

Autor: Iulian Anghel

17.06.2017, 11:02 18381

„Eram intr-o alta tara cu sotia mea si am parasit-o pentru domnul Grindeanu.”

“Si va rog sa nu ma mai provocati in sensul asta".

"Va multumesc ca am fost atat de exhaustiv".

“Doamna purtator de cuvant ma cearta daca mai stau asa ca plec ca am treaba".

Toate aceste fraze nu sunt banc – aceasta este oroarea limbii. Am ras cand l-am ascultat pe dl Ponta de parca eram o maimuta fericita, dar m-am gandit apoi si mi-am revenit din fericirea mea de dobitoc: acest om a condus un guvern. Acest om se pregateste sa revina in fruntea guvernului. Acest om a condus guvernul Romaniei. Ce oroare!

As vrea sa spun un lucru simplu, in cuvinte curate si clare: sunteti niste dobitoci!

Dl Ponta s-a lasat nevasta pentru Grindeanu, dar nevasta dlui Ponta este verisoara lui Grindeanu. O afacere de familie, asadar, cum ar zice Adelina Radulescu.

Daca partidul asta de guvernamant ar fi cu adevarat responsabil, asa cum isi spune si crede, ar da de pereti si cu Grindeanu si cu Ponta si cu “stiu programul de guvernare din scoarta cu mustata”.

Tot ce vedem e o reglare de conturi publica in stil mafiot – eu nu as fi avut indrazneala sa pronunt acest cuvant (“mafiot”), daca nu l-ar fi pronuntat dl Ponta in conferinta de presa de la Palatul Victoria.

O golanie politica si o oroare care-mi arata azi simplu si clar ca programul de guvernare atat de mult invocat este o minciuna.

Nu vă înşelaţi copii, că şi puricii sunt vii!

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO