Oportunitate de investiţie

Oportunitate de investiţie: cel mai bun teren disponibil în Bucureşti, 6 ha în zona Grozăveşti, potrivit pentru dezvoltare de proiecte mixe

Articol cu conţinut publicitar

Oportunitate de investiţie: cel mai bun teren disponibil...

Autor: Publicitate

10.11.2020, 08:00 1890

Interagro SA, ca parte a planului de reorganizare, propune spre valorificare prin vânzare un teren cu suprafaţă de 62.491 mp amplasat în zona Calea Giuleşti - Bulevardul Regiei - Orhideea, în noul pol de dezvoltare imobiliară a Bucureştiului. Terenul reprezintă una din ultimele proprietăţi de magnitudinea aceasta din Bucureşti şi este potrivit pentru dezvoltarea unui proiect mixt de mare avengură.

Proprietatea este compusă din 31 de loturi de teren şi 46 de construcţii cu utilitate industrială ce au aparţinut fostei fabrici de tutun Belvedere. Aflată în proximitatea polilor de business Orhideea Towers, The Bridge şi Business Garden Bucharest, proprietatea are deschidere la nenumărate mijloace de transport, inclusiv linia de metrou Grozăveşti.

Astfel, în această perioadă investitorii sunt invitaţi să înainteze oferte pentru achiziţionarea acestui asset, iar în perioada următoare este posibilă deschiderea unei proceduri de valorificare prin licitaţie publică.

Anunţul de valorificare a activului poate fi accesat aici, iar pentru discuţii privind imobilul, potenţialul de dezvoltare şi detalii despre modul de valorificare, trimiteţi mesaj la: ovidiu.braila@citr.ro.

 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO