Spaţiu comercial în Bucureşti - zona Banu Manta

15 mar 2017 Ziarul Financiar

Societatea Asigurare-Reasigurare Astra S.A. - in faliment,  prin Lichidator Judiciar KPMG Restructuring SPRL, cu sediul în Bucureşti, Şos. Bucureşti-Ploieşti, nr. 69-71, sectorul 1, anunţă în conformitate cu Legea nr.85/2014, Regulamentul de vânzare aprobat de Adunarea creditorilor din 19.08.2016 şi Avizul emis de Autoritatea de Supraveghere Financiară - ASF sub nr.SA – DRA/501/17.02.2017, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică a următorul imobil din patrimoniul societăţii Societăţii Asigurare – Reasigurare Astra S.A.:

-Spatiu comercial (parter bloc) si teren aferent situat in Municipiul Bucuresti, zona semicentrala, str. Banu Manta, nr.1, bl.1B

Prezentare generala:

Proprietatea este situata pe Strada Banu Manta, cartier Banu Manta, vis-a-vis de supermerket Mega Image si Primaria Sectorului 1. Aceasta este o zona semi-centrala a orasului Bucuresti. Cartierul este predominant format din blocuri de locuinte, cladiri de birouri si spatii comerciale. Banu Manta este o strada asfaltata cu doua sensuri, ce se conecteaza la Bulevardul Ion Mihalache. Clădirea  include si dotările specifice, ce participa la confortul/funcţionalitatea acesteia.

Specificaţii:

An de construcţie: 1978

Construcţii existente: clădire regim de înălţime S+P din S+P+9

Suprafaţă utila (m2) 535

Suprafaţă construita (m2) 617,27

Suprafaţă teren (cota indiviza) (m2) 82,27

Utilităţi: Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile de la municipalitate.

Incalzirea se realizeaza cu radiatoare termice ce se conecteaza la o centrala termica proprie. Echipamentele sanitare sunt intr-o conditie buna.

Pentru localizare aproximativa pe harta electronica, va rugam apasati acest link. 

   

 

 

 

Licitaţia este publică la un preţ în scădere sau în urcare, şi se va desfăşura în condiţiile Regulamentului de vânzare, date suplimentare cu privire la activul supus valorificării, paşii de licitaţie, garanţia de participare, fiind puse la dispoziţia participanţilor prin intermediul Dosarului de prezentare al activului, contra cost, valoarea acestuia fiind de 500 lei + TVA. O cerere in aceste sens va fi trimisa la adresa de e-mail: vanzareimobile@astrasig.ro.

Preţul de pornire al licitaţiei, conform Regulamentului de valorificare, este preţul de piaţă estimat conform Raportului de evaluare, respectiv valoarea de piaţă a bunurilor, respectiv de 5,213,911.64 RON (fără TVA)

Licitaţia pentru vânzarea bunurilor mai sus menţionate va avea loc în data de 25.04.2017, ora 15.00, la sediul ASTRA din strada Nerva Traian, nr. 3, et.8, sector 3, Bucuresti.

Lichidatorul judiciar invită orice persoană interesată de achiziţionarea activelor mai sus menţionate să depună în plic închis, la sediul KPMG Restructuring SPRL din sos Bucuresti-Ploieşti, nr 69-70, sector 1, Bucuresti până la data de 21.04.2017 orele 11.00, documentele de eligibilitate prezentate conform Dosarului de prezentare al activului.

Participarea la licitaţie va fi permisă numai acelora care au constituit garanţia de participare si au făcut dovada achitării dosarului de prezentare.

Solicitările de informaţii suplimentare si programarea unor vizite le puteţi adresa la următoarele date de contact: e-mail: vanzareimobile@astrasig.ro; tel.: 0741.260.508.

 
Cuvinte cheie:
asigurare
, bucuresti

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide