Politică

Adrian Minune demisionează din funcţia de consilier local şi din PSD, de frica ANI

Autor: Pro TV

20.04.2011, 15:28 36

Manelistul Adrian Minune, care ocupă funcţia de consilier încadrul Consiliului Local al Comunei Ştefăneştii de Jos, şi-a datastazi demisia, anunţând şi plecarea din PSD, informează ProTV.

El a explicat că s-a săturat să tot fie chemat la AgenţiaNaţionala de Integritate.

Potrivit sursei citate, Adi Minune a declarat că, de fapt,acţiunile Agenţiei Naţionale de Integritate de verificare a averiisale au fost comandate politic, însa nu a putut spune cine s-arafla în spatele acestora.

"Nu ... nu ştiu de unde vine, dar ... dacă aş da un nume, aşminţi. Aţi înţeles? Ar fi culmea să fie de la PSD, pentru că eureprezint Partidul Social Democrat. Eu sunt de la PSD şi nu ştiudacă ar veni de acolo..", a declarat Adrian Minune.

El a mărturisit însă că, dându-şi demisia de la Consiliul Localal Comunei Ştefăneştii de Jos, se simte eliberat de o greutate.

"Cu atât mai bine, mi-am luat o piatră de pe inimă, pentru că... deci, sunt două motive bine întemeiate. Declaraţia de avere. Nuse spune niciodată, să ieşi pe post, am 3 găini şi 4 porci. Aiînţeles?", a explicat Adi Minune, conform sursei citate.

Parchetul Judecătoriei Buftea a dispus neînceperea urmăririipenale pentru fals în declaraţii în cazul lui Adrian Simionescu,consilier în Consiliul Local Ştefăneştii de Joc, cunoscut subnumele de Adi Minune, cercetarea fiind făcută la sesizarea AgenţieiNaţionale de Integritate.

Sursa video: www.stirileprotv.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO