Politică

Adrian Năstase: Firma care va face Catedrala Mântuirii a făcut imobilul din Zambaccian, în care plouă

Adrian Năstase: Firma care va face Catedrala Mântuirii a făcut imobilul din Zambaccian, în care plouă
06.07.2010, 19:43 50

Fostul premier Adrian Năstase avertizează Patriarhia Română,marţi, într-o postare pe blog, asupra "competenţei şi calităţii"firmei Vanel Exim SRL Bacău, care a câştigat proiectul pentruCatedrala Mântuirii, el plângându-se de calitatea proiectului făcutde această firmă la imobilul din Zambaccian, scrie Mediafax.

Năstase precizează, într-o postare intitulată "Despre inundaţii:cum va ploua în Catedrala Neamului...", că doreşte să avertizezePatriarhia şi românii care vor da bani pe construcţia "CatedraleiMântuirii" asupra calităţii şi competenţei firmei Vanel Exim SRLBacău, pe care le cunoaşte "din proprie experienţă", întrucât, înurmă cu doar câteva zile, a fost nevoit să spargă terasa casei saledin Zambaccian pentru că apa se infiltrase, trecând spre dulapurişi birouri.

El acuză firma Vanel Exim SRL Bacău de faptul că nu i-a datplanurile construcţiei nici până în acest moment, motiv pentru carenu ştie pe unde trec ţevile prin pereţi.

Fostul premier postează şi o serie defotografii care arată că apa s-a infiltrat în pereţiicasei şi că terasa a fost spartă pentru reparaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO