Politică

Alegeri locale 2020. Candidatul susţinut de PNL şi USR la Primăria Generală a Capitalei Nicuşor Dan: O să avem un final fericit în seara asta dacă ritmul de vot se păstrează

Alegeri locale 2020. Candidatul susţinut de PNL şi USR...

Autor: Gabriel Pecheanu

27.09.2020, 14:28 156

Candidatul susţinut de PNL şi USR la Primăria Generală a Capitalei, Nicuşor Dan, spune că, toate informaţiile converg către ideea că „o să avem în seara asta un final fericit dacă se menţine ritmul de vot”.

„Vreau să vă mai rog să ignoraţi informaţiile mincinoase pe care le propagă site-urile şi, mai ales, televiziunile de propagandă. Toate informaţiile de până acum, converg către ideea că o să avem în seara aceasta un final fericit, dacă ritmul de vot se păstrează aşa cum este acum. Ar însemna asta, un început pentru Bucureştiul pe care ni-l dorim şi ar însemna o victorie pentru valorile pe care ne luptăm”, spune Nicuşor Dan.

El a făcut un nou apel ca bucureştenii să meargă să voteze.

„Vreau să vă rog, ca şi la precedenta intervenţie, două lucruri: în primul rând, să ieşiţi, încă de acum, la vot, ca să evităm aglomeraţia de mai târziu. În al doilea rând, să căutaţi cu atenţie pe buletinul de vot pentru Primarul General, numele candidatului pe care doriţi să-l votaţi”, adaugă candidatul susţinut de PNL şi USR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO