Politică

Alegeri locale 2020. Nicuşor Dan: USR-PLUS şi PNL au ascultat dorinţa oamenilor, care au spus „Scăpaţi-ne de PSD”

Alegeri locale 2020. Nicuşor Dan: USR-PLUS şi PNL au...

Autor: Cosmin Pirv

27.09.2020, 21:43 131

Nicuşor Dan, care potrivit exit-poll-urilor este câştigător la alegerile locale pentru fotoliul de primar general al Capitalei, spune că parteneriatul cu USR-PLUS şi PNL va continua: „USR-PLUS şi PNL au ascultat dotrinţa oamenilor, care au spus „Scăpaţi-ne de PSD”.

„Vreau să le mulţumesc bucureştenilor care au ieşit şi ne-au votat azi, pentru că au ieşit şi au avut spirit civic, că s-au implicat pentru viitorul lor, că ne-au dat încredere în ciuda campaniei murdare care s-a dus împotriva noastră”, a spus Nicuşor Dan, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor.

Acesta a spus că parteneriatul pe care l-a încheiat cu USR-PLUS şi PNL va continua.

„USR-PLUS şi PNL au ascultat dorinţa bucureştenilor, care au spus <Scăpaţi-ne de PSD>, au venit cu candidaţi unici la primăria generală şi la primăriile de sector. (...) Am încheiat un parteneriat cu USR-PLUS şi PNL, acest parteneriat va continua în Consiliul General, în consiliile sectoarelor şi va continua cu Guvernul României”, a mai spus Dan.

Acesta le-a mulţumit celor care l-au votat, iar celor care nu l-au votat le-a transmis că Bucureştiul este şi al lor, „nu este un oraş care să excludă pe cineva”.

Nicuşor Dan a câştigat Primăria Generală a Capitalei, potrivit unui exit-poll realizat de CURS Avangarde, cu 42,7%, în timp ce Gabriela Firea a fost creditată cu 39% din voturile bucureştenilor

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO