Politică

Alegeri locale 2020. Scandal la Tecuci: două persoane sunt acuzate că au oferit bani pentru voturile unor alegători

Autor: Petru Mazilu

27.09.2020, 17:02 1070

Două persoane din oraşul Tecuci sunt acuzate că au oferit bani pentru a obţine voturile unor alegători. Acestea se aflau la o terasă şi încercau să-i determine pe alegători să voteze un candidat la alegerile pentru primăria oraşului gălăţean.

Potrivit IPJ Galaţi, în jurul orei 10.00, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată cu privire la faptul că, la o terasă din oraş, două persoane oferă sume de bani pentru a determina alegătorii sa voteze cu un anume candidat la funcţia de primar.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită în scopul cercetării evenimentelor electorale. Aceasta i-a identificat pe cei implicaţi, persoana care a făcut sesizarea şi pe cei doi bănuiţi că au oferit bani.

Atât aceştia, cât şi martorii identificaţi au fost duşi la sediul poliţiei pentru audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de coruperea alegătorilor şi ameninţare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO