Politică

Ambasadorul SUA Mark Gitenstein îşi ia "la revedere" de la România duminică la "După 20 de ani"

 Ambasadorul SUA Mark Gitenstein îşi ia "la revedere" de la România duminică la "După 20 de ani"

Autor: Pro TV

02.11.2012, 16:12 600

Mark Gitenstein, ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti da ultimul sau interviu in functia de ambasador in Romania, duminica de la ora 10 :00 dimineata la "Dupa 20 de ani", emisiune difuzata pe ProTV si voyo.ro.

Invitatul lui Cristian Leonte si-al celor doi jurnalisti Claudiu Pandaru (Gandul.info) si Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar) are radacini in Romania, la Botosani, si are numai cuvinte frumoase despre tara noastra.

Mark Gitenstein nu este de acord cu plecarea tinerilor din Romania si este un promotor feroce al Romaniei, al peisajelor si al romanilor in general. « Nu exista loc in Europa loc mai frumos ca Romania, iar romanii sunt talented and fun to be around » a declarat ambasadorul SUA. Care este cel mai mare defect al romanilor? Doza de cinism si pesimism, a declarat Mark Gitenstein.

Alte teme de interes ale discutiei care va fi difuzata la ProTV si voyo.ro duminica dimineata de la ora 10:00 au fost vizele si marea greseala pe care o fac romanii atunci cand aplica pentru o viza in Statele Unite ale Americii.

Situatia politica fragila si tensiunile politice din Romania, precum si viitorul economic al tarii, recentele descoperiri de zacaminte de gaz din Marea Neagra si gazele de sist au facut parte de asemenea dintre temele discutiei dintre jurnalisti si ambasadorul SUA in Romania.

Intra pe facebook.com/Dupa20deani si comenteaza declaratia lui Cristian Hostiuc (Ziarul FInanciar) despre invitatul « Dupa 20 de ani » de duminica, ora 10:00!»

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO