Politică

Antonescu: Nu cred că PSD a început negocieri cu UDMR sau PPDD

Antonescu: Nu cred că PSD a început negocieri cu UDMR...

Autor: Andi Manciu

20.12.2012, 21:26 125

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, întrebat dacă sunt probleme în USL, că întotdeauna sunt probleme, dar acestea nu trebuie făcute publice în acest moment, precizând, pe de altă parte, că nu crede că PSD a început negocieri cu UDMR sau PPDD.

Întrebat despre "un zvon" care a început să circule potrivit căruia PSD a început negocieri cu UDMR şi cu PPDD, Antonescu a răspuns că nu crede acest lucru.

El a precizat că nu crede că cineva care are putere de decizie în PSD poate să calce în picioare tot ce USL le-a spus românilor în ultima perioadă.

Joi seară, după anunţul privind amânarea audierilor miniştrilor propuşi, au început să circule informaţii referitoare la disputele din interiorul USL legate de atribuţiile miniştrilor delegaţi.

Ulterior, Victor Ponta a plecat de la Parlament şi fost asaltat de jurnalişti cu întrebări referitoare la motivele disputelor, respectiv subordonarea ANAF şi trecerea Autostrăzilor la Ministerul Marilor Proiecte.

După plecarea lui Ponta, au apărut informaţii referitoare la iniţierea unor discuţii ale PSD cu UDMR şi cu PPDD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO