Politică

Antonescu: Ponta nu doreşte să retragă proiectul Roşia Montană şi apoi să şi-l asume în termenii Guvernului

Antonescu: Ponta nu doreşte să retragă proiectul...

Autor: Andi Manciu

13.09.2013, 10:11 438

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat că în cadrul USL l-a întrebat pe Victor Ponta dacă nu doreşte să retragă proiectul privind Roşia Montană şi apoi să-l asume în termenii Guvernului, dacă este convins de utilitatea şi necesitatea acestuia, precizând că premierul "nu a fost favorabil" variantei.

Antonescu a fost întrebat, joi, dacă în şedinţa USL a fost invocată posibilitatea retragerii proiectului privind Roşia Montană din Parlament.

"Am trecut repede în revistă cele petrecute şi unde au existat disfuncţiile, ca să zicem aşa, de comunicare. Eu i-am propus premierului sau l-am întrebat ce poziţie are - şi premierul şi alţi câţiva miniştri, că erau şi doi vicepremieri -, dacă nu socoteşte, în condiţiile în care este convins de utilitatea, de necesitatea şi de urgenţa proiectului, să retragă proiectul de lege şi să-l asume în termenii Guvernului. Domnia sa nu a fost favorabil unei asemenea variante, spunând că a plecat în Parlament, doreşte în Parlament", a afirmat Antonescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO