Politică

Antonescu: Voi respecta decizia CC; Este nedreaptă pentru că ignoră votul românilor

Autor: Departamentul Politic

21.08.2012, 15:31 121

Preşedintele interimar Crin Antonescu spune că atât el, cât şi PNL vor respecta decizia CCR privind referendumul, deşi o consideră nedreaptă pentru că ignoră votul a opt milioane şi jumătate dintre români.

"Primul lucru care trebuie spus este că atât eu, ca preşedinte interimar al României, cât şi PNL vom respecta decizia Curţii Constituţionale şi, ca atare,cursul procedural va fi parcurs şi nimeni nu pune la îndoială respectarea deciziei Curţii Constituţionale", a afirmatAntonescu.

El a mai spus că decizia Curţii Constituţionale este "nedreaptă pentru ca ignoră votul a opt milioane şi jumătate dintre români".

Curtea Constituţională a constatat, în hotărârea adoptată marţi, că procedura de organizare a referendumului a fost respectată, că nu s-a întrunit condiţia de cvorum pentru ca scrutinul să fie valabil şi menţionează că la data publicării deciziei în Monitorul Oficial Traian Băsescu îşi reia atribuţiile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO