Politică

Anunţ din interiorul PSD: Senatorul Şerban Nicolae şi-a anunţat în şedinţa CEx candidatura pentru prezidenţiale

Anunţ din interiorul PSD: Senatorul Şerban Nicolae...

Autor: Ana Petrescu, Mediafax

13.06.2019, 15:00 3008

Senatorul PSD Şerban Nicolae şi-a anunţat, în şedinţa Comitetului Executiv de joi, dorinţa de a candida la alegerile prezidenţiale, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX.

Referitor la prezidenţiabil, Codrin Ştefănescu a anunţat că Olguţa Vasilescu, Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae, Eugen Teodorovici şi Gabriela Firea sunt printre numele vehiculate în interiorul PSD. Candidatul partidului la prezidenţiale va ajunge în turul doi, a precizat fostul secretar general al PSD.

De asemenea, social-democraţii au decis, joi în Comitetul Executiv să organizeze Congresul pentru alegerea preşedintelui, preşedintelui executiv şi a secretarului general pe 29 iunie, au declarat surse din partid, pentru MEDIAFAX.

Propunerea lui Paul Stănescu pentru amânarea Congresului din 29 iunie a fost respinsă de liderii PSD în reuniunea CEx de joi, au mai spus sursele citate. Totodată, niciun lider, în afară de preşedintele interimar al PSD nu şi-a anunţat candidatura pentru şefia formaţiunii la Congresul extraordinar.

De asemenea, statutul va fi modificat în aceeaşi zi cu Congresul, în sensul alegerii funcţiilor de conducere ale PSD prin delegaţi, mergându-se pe acelaşi număr de delegaţi care au fost la Congresul anterior, au explicat surse ale formaţiunii, pentru MEDIAFAX.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO