Politică

Anunţul făcut de Klaus Iohannis cu privire la un nou mandat de preşedinte

Anunţul făcut de Klaus Iohannis cu privire la un nou...

Autor: Maria Stan

04.01.2019, 12:08 349

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat vineri că scopul său este acela de câştigare a unui nou mandat la Preşedinţie.

"Începem anul 2019, un an cu foarte multe provocări. Începem practid direct cu preşedinţia Consiliului UE, chiar săptămâna viitoare vom avea vizita CE, pentru a începe în forţă această preşedinţie. Sunt convins că vom face faţă bine. Avem deja în luna mai primele alegeri, sunt alegeri europarlamentare şi e foarte important să participăm la aceste alegeri. Cu cât mai mulţi alegători se prezintă, cu atât mai clar va fi rezultatul. La sfârşitul anului vom avea alegeri prezidenţiale şi reiterez că voi intra în competiţie pentru un nou mandat de preşedinte", a declarat Klaus Iohannis.

"Pe întreg anul 2019, obiectivele mari pe care le am, care sunt obiectivele României, sunt o mai bună şi profundă integrare europeană, consolidarea noastră în cadrul NATO şi poate reuşim să avem o întărire în acest an pe flancul vestic şi unul dintre obiectele foarte importante pentru mine este consilidarea statului de drept în România, asta însemnând şi continuare în forţă a luptei anticorupţie. Personal obiectivul meu pentru alegeri e câştigarea unui nou mandat de preşedinte",a mai spus preşedintele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO