Atac decisiv al lui Victor Ponta la adresa Guvernului Ungureanu: Acţiunile sale nu au de-a face cu interesul României, ci cu interesele externe

1 apr 2012 Autor: Iulian Anghel

Preşedintele PSD Victor Ponta a atacat decis, pentru prima dată, Guvernul Ungureanu făcând deschis legătura între poziţia actuală a şefului Guvernului şi fosta sa calitate de şef al Serviciului Român de Informaţii Externe (SIE).

Potrivit lui Ponta, unele decizii ale Guvernului Ungureanu nu ar avea legătură nici măcar cu interesele de partid, cele ale PDL, şi, cu atât mai putin, cu interesul României.

"Au legătură cu interese externe României", spune Ponta care a dat trei exemple: vânzarea pe bursă a unui pachet de 15% din Transelectrica cu 37 mil. euro, în condiţiile în care modernizarea unei singure staţii de transformare costă 50 mil euro; vânzarea Cupru Min către o companie pe care nimeni nu o cunoaşte ("poate SIE o cunoaşte" susţine, subversiv, Ponta) si discuţiile cu Chevron pentru exploatarea gazelor de şist.

Potrivit lui Ponta, toate acestea nu au de-a face cu interesele Romaniei, ci cu "interese externe".

Declaraţiile lui Ponta sunt surprinzătoare prin duritatea lor pentru că nu pun în discuţie doar competenţa Guvernului, un lucru normal într-o campanie electorală, ci însăşi mandatul acestuia care ar fi acela, potrivit şefului social-democraţilor, de a vinde averea naţională, cât a mai rămas din ea, până în noiembrie când i se termină mandatul.

 
Cuvinte cheie:
Victor Ponta
, Guvernul Ungureanu
, atac Ponta

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide