Politică

Băsescu autorizează medicii să ofere detalii despre starea sa de sănătate

Băsescu autorizează medicii să ofere detalii despre...

Autor: Valentina Postelnicu

16.10.2014, 11:43 366

”Autorizez cei zece medici din comisia care s-a format în anul acesta, când s-a făcut vizita medicală, deci public îi autorizez să dea relaţii oricărui ziarist care este interesat de starea de sănătate a preşedintelui”, a anunţat Traian Băsescu.

El a precizat că ”un post de televiziune a coborât atât de jos în propaganda de denigrare”, încât a aflat de la televizor despre ”atacuri celebrale, despre internări la Spitalul Militar din Bucureşti, la Fundeni, la Viena”.

”Nu a existat niciun astfel de incident de sănătate, cel puţin în cei zece ani, nu ştiu după ce îmi termin mandatul”, a mai spus Băsescu.

Preşedintele a continuat: ”Pot să vă spun că am o singură boală, am boală pe hoţi, şi asta nu se tratează”.

Preşedintele a făcut declaraţia la Aeroportul Internaţional ”Henri Coandă”, înainte de plecarea la Summitul Asia - Europa (ASEM) de la Milano.

Postul România TV a relatat, miercuri seară, că preşedintele Băsescu ar avea semnele bolii Parkinson, că ar fi avut două atacuri cerebrale şi că, din acest motiv, ar fi fost internat de mai multe ori, inclusiv în străinătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO