Politică

Băsescu: Demisia lui Antonescu nu a ajuns la Monitorul Oficial, nu e oficială

Băsescu: Demisia lui Antonescu nu a ajuns la Monitorul...

Autor: Valentina Postelnicu

04.03.2014, 22:16 89

"Dacă luăm la puricat decizia asta, demisia lui Crin Antonescu de la şefia Senatului nu a apărut în Monitorul Oficial. Hotărârea a fost semnată de un vicepreşedinte. Eu vă spun că este o realitate, nu ştiu dacă PDL şi PMP s-au legat de acest amănunt, care, din punct de vedere legal, poate fi un motiv de respingere şi la Curtea Constituţională", a spus şeful statului.

Preşedintele a ţinut să precizeze că "Antonescu este preşedintele Senatului, până la apariţia deciziei în Monitorul Oficial".

Parlamentul a adoptat, marţi, prin vot secret cu bile, cu 346 voturi "pentru" şi 191 "împotrivă", proiectul de Hotărâre privind modificarea structurii şi compoziţiei politice a Guvernului.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a menţionat că Hotărârea este semnată, după ce a trecut de votul Parlamentului, de el, ca preşedinte al Camerei Deputaţilor şi de Cristian Dumitrescu, vicepreşedinte al Senatului.

Hotărârea Parlamentului privind modificarea structurii şi compoziţiei politice a Guvernului a fost publicată marţi seară în Monitorul Oficial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO