Politică

Băsescu: Dragnea, intangibil datorită partidelor de tenis şi chermezelor din vilele SRI

Băsescu: Dragnea, intangibil datorită partidelor de...

Autor: Cătălina Mănoiu

08.07.2017, 09:53 169

"Foarte mulţi se întreabă de ce, până acum, nici Parchetul General, nici DNA-ul şi nici Parlamentul nu au început o anchetă serioasă legată de afacerile domnului Dragnea, fie că vorbim de Tel Drum, afacerile din Brazilia, afacerile cu terenuri de vânătoare, afaceri cu ferme de porci, cu iazuri, cu terenuri şi multe altele. Au curs râuri de cerneală în presă, au fost informaţii date de instituţii specializate legat de afacerile lu Dragnea şi ale acoliţilor săi. Şi, totuşi, nimic. Dragnea este intangibil. Oare de ce?", a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, pe Facebook.

Traian Băsescu a spus că Dragnea este "intangibil" datorită partidelor bi-săptămânale de tenis şi chermezelor care se ţineau în vilele SRI.

"Explicaţia că Dragnea este intangibil, până şi pentru <<neprihănita>> Koveşi, este una singură: partidele bi-săptămânale de tenis şi chermezele din perioada 2010 – 2014, la care participau Dragnea, Ponta, Ghiţă, Coldea, Maior la vilele SRI, acompaniaţi la partea de şpriţ şi de <<Zeiţa Dreptăţii>>", a spus Băsescu.

Liderul PMP a susţinut că veniturile şi tranzacţiile sale au fost “scormonite” de Parchetul General şi de Comisii Parlamentare, până la tranzacţii minore, fie că erau pe numele său, fie că erau ale fiicei sale, Ioana.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO