Politică

Băsescu:România e astăzi printre cele mai solide ţări din UE în privinţa stabilităţii macroeconomice

Băsescu:România e astăzi printre cele mai solide...

Autor: Valentina Postelnicu

14.11.2013, 17:17 939

Potrivit unui comunicat de presă remis, joi, agenţiei MEDIAFAX, în cadrul discuţiilor, preşedintele Traian Băsescu a vorbit despre situaţia economică actuală a ţării noastre, subliniind faptul că România este astăzi printre cele mai solide ţări din Uniunea Europeană în ceea ce priveşte stabilitatea macroeconomică.

La rândul lor, reprezentanţii Consiliului de Afaceri Româno-American i-au mulţumit preşedintelui Traian Băsescu pentru deschiderea de care se bucură în ţara noastră.

Reprezentanţii comunităţii americane de afaceri au evidenţiat faptul că îşi doresc mai multă predictibilitate şi transparenţă din partea administraţiei româneşti, condiţii absolut necesare pentru ca antreprenorii să poată face planuri de investiţii pe termen lung.

Traian Băsescu le-a mulţumit reprezentanţilor antreprenorilor americani pentru contribuţia pozitivă pe care o au în ceea ce priveşte echilibrarea balanţei comerciale a României.

De asemenea, preşedintele a afirmat că Acordul preventiv cu Fondul Monetar Internaţional care urmează a fi semnat are rolul de a contribui la credibilitatea externă a României şi la continuarea reformelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO