Politică

Băsescu: Unii candidaţi la prezidenţiale au lucruri ascunse în CV

Băsescu: Unii candidaţi la prezidenţiale au lucruri...

Autor: Catalina Mihai

05.08.2014, 19:08 188

"Pe mine mă deranjează lichelismul, sunt în ultimele patru luni de mandat şi la câtă mizerie am îndurat de la diverşi ziarişti şi politicieni m-am hotărât ca în toate ieşirile să spun, să vorbesc. Nu mai am de ce să menajez pe cineva. E plină şi politica şi presa, din păcate, de oameni care mint. De oameni, care, cu uşurinţă, profitând de nivelul redus de instruire al multora dintre telespectatori, le spun: 'Băsescu trebuia să se ocupe, să nu se defrişeze pădurile. Băsescu a fost la Grivco", a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

Acesta a subliniat că există prea mult lichelism în spaţiul public, şeful statului arătându-le moderatorilor o foaie pe care se afla definiţia cuvântului lichelism din DEX.

"Am văzut prea multe şi în această campanie le voi spune de toate la toţi, pentru că eu nu candidez", a spus Traian Băsescu.

Întrebat dacă asta înseamnă că "va ieşi la bătaie", preşedintele a confirmat.

Totodată, şeful statului a spus că unii candidaţi deja anunţaţi la alegerile prezidenţiale au lucruri ascunse în CV şi "au aparţinut de anumite instituţii".

"Pe unii dintre ei îi voi dezbrăca public, vă asigur de asta, pentru că, de exemplu, sunt candidaţi deja anunţaţi care au lucruri ascunse în CV-ul lor. Sunt lucruri pe care le tăinuiesc, nu le spun. Ori cetăţenii trebuie să ştie despre orice candidat tot. Tot ce-i important, nu vorbesc de relaţia din familie, nu se bagă nimeni în familia nimănui, în relaţiile private ale nimănui, dar când ai aparţinut de anumite instituţii şi nu-ţi treci în CV şi vrei să devii preşedintele României, acest lucru n-ai voie să-l faci", a afirmat Traian Băsescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO