Politică

Băsescu: Va fi definitivată noua lege a sănătăţii

Autor: Mediafax

19.01.2012, 11:30 429

Preşedintele Traian Băsescu a menţionat, joi, la întâlnirea cu şefii misiunilor diplomatice, definitivarea legii sănătăţii printre priorităţile de reformă pentru anul 2012, el arătând totodată că este avută în vedere o reorganizare administrativă, dacă o vor permite condiţiile politice.

"Va fi definitiviată noua lege a sănătăţii", a spus Traian Băsescu, în discursul rostit, la Palatul Cotroceni, la întâlnirea cu şefii misiunilor diplomatice acreditaţi în România.

"Avem în vedere o eventuală reorganizare administrativă, dacă vor fi îndeplinite condiţiile politice", a menţionat Băsescu.

Şeful statului a mai spus că "există toate premisele ca prin păstrarea ritmului reformelor, pomovarea de politici bugetare prudente (...) şi îmbunătăţirea absorbţiei fondurilor europene, economia românească să înregistreze şi în 2012 şi în anii următori valori pozitive ale creşterii economice".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO