Politică

Băsescu vrea ca şi Andronescu să declare că nu a plagiat

Băsescu vrea ca şi Andronescu să declare că nu a plagiat

Autor: Ioana Câmpean

02.07.2012, 10:56 1388

Administraţia prezidenţială anunţă că ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către Ecaterina Andronescu în funcţia de ministru al Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului va avea loc la Palatul Cotroceni, luni, 2 iulie, la ora 18.00.

"Cu ocazia transmiterii coordonatelor privind ceremonia de învestire, preşedintele României, domnul Traian Băsescu, i-a transmis prim-ministrului Guvernului României, domnul Victor Ponta, că ar considera potrivit, ca, înainte de ceremonie, doamna Ecaterina Andronescu să depună, la Cabinetul Prim-Ministrului, o declaraţie pe proprie răspundere prin care să asigure că nu este implicată în acţiuni de plagiat în propria lucrare de doctorat şi în lucrările ştiinţifice şi în doctoratele pe care le-a coordonat. De asemenea, preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a mai transmis, în scrisoare, că ar fi util ca doamna Ecaterina Andronescu să asigure că nu se află în stare de incompatibilitate, conform normelor legale în vigoare", mai precizează Administraţia prezidenţială.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO