Politică

Boc a fost la Cotroceni, unde şi-a depus mandatul şi a avut discuţii cu Băsescu - surse

Boc a fost la Cotroceni, unde şi-a depus mandatul şi a avut discuţii cu Băsescu - surse

Autor: Mediafax

06.02.2012, 12:03 159

Premierul Emil Boc a mers la Palatul Cotroceni, unde şi-a depus mandatul la Preşedinţie şi a avut discuţii cu preşedintele Traian Băsescu privind strategia legată de PDL şi de formarea viitorului guvern, au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale.

La ora transmiterii acestei ştiri, Emil Boc a plecat de la Cotroceni.

El urmează să meargă la sediul PDL, unde era anunţată pentru ora 11.00 şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului şi unde se află toţi ceilalţi lideri ai PDL.

Premierul Emil Boc i-a anunţat, luni, pe miniştri că a decis să depună mandatul Guvernului, confirmând informaţiile transmise anterior de MEDIAFAX privind demisia sa din funcţie.

"Am depus mandatul deoarece nu mă agăţ de putere, pentru mine, contează mai puţin dacă mai rămân în funcţie câteva luni, până la alegerile din noiembrie. Am luat decizia de a depune mandatul Guvernului pentru a detensiona situaţia politică şi socială din ţară, dar şi pentru a nu pierde ceea ce românii au câştigat: stabilitatea economică a ţării", a spus Boc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO