Politică

BREAKING: Gabriela Firea a demisionat din funcţia de vicepreşedinte PSD

BREAKING: Gabriela Firea a demisionat din funcţia de...

Autor: Ionel Dancu

19.11.2018, 18:02 547

Gabriela Firea confirmă demisia din funcţia de vicepreşedinte PSD, spunând că este o decizie firească faţă de ce s-a întâmplat în CEx PSD.

"Vicepreşedinte al PSD pentru regiunea Bucureşti-Ilfov ca o reacţie firească şi solidară cu toţi colegii mei din Bucueşti-Ilfov. Eu mi-am dat azi dimineaţă demisia din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti. În ceea ce priveşte Ilfov mi s-a spus în cadrul CEx că eu sunt vinovată că nu am reuşit să îi opresc pe cei de la Ilfov să îşi dea demisia. Nu aveam cum să pun capăt acestui demers, ei au vrut să reacţioneze la faptul că erau chemaţi la Kiseleff şi erau îndrumaţi să ceară demisia mea, să facă afirmaţii împotriva mea. Au avut coloană vertebrală şi s-a supus la vot dizolvarea organizaţiei judeţene PSD Ilfov", a spus Gabriela Firea.

Aceasta spune că Liviu Dragnea a vrut să scape de persoana sa.

"Este tot o răzbunare. E clar că dl Dragnea a vrut să scape de mine din BEx. Nu aveam cum să îmi păstrez această funcţie. Am demonstrat că nu funcţia face pe om. Acum s-a pus capăt. S-a închis un capitol din viaţa mea. Sunt simplu membru. Sub nicio formă nu se pune problema să îmi dau demisia (din PSD – n.r.). Am văzut declaraţii că am făcut afirmaţii împotriva managementului domnului Dragnea pentru a forţa o excludere. Nu este adevărat. Am pierdut toate funcţiile de conducere, dovadă că nu mă agăţ de funcţii", a mai spus Firea.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, luni, la Parlament, dizolvarea conducerii organizaţiei judeţene din Ilfov, care o avea în frunte pe Gabriela Firea, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid.

Potrivit surselor citate, votul acordat în CExN al PSD a fost pentru dizolvarea Biroul Permanent al organizaţiei judeţene PSD Ilfov, din care fac parte: preşedintele, vicepreşedinţii şi secretarul executiv

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO