Politică

Călin Popescu Tăriceanu: Felicitări Simona Halep! Încă o dată ne-ai făcut mândri de tine!

Călin Popescu Tăriceanu: Felicitări Simona Halep!...

Autor: Departamentul Politic

13.07.2019, 17:31 45

„Felicitări, @Simona_Halep! Încă o dată ne-ai făcut mândri de tine! Simona Halep a dovedit tuturor clasă la acest mare turneu de la #Wimbledon!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, sâmbătă, pe Twitter.

Premierul Viorica Dăncilă a scris, pe Facebook, că victoria Simonei Halep a umplut inimile românilor de bucurie şi mândrie.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a felicitat-o pe Simona Halep, spunând că este „o victorie excepţională pentru tenisul românesc”.

Simona Halep a câştigat, sâmbătă, primul său trofeu la prestigiosul turneu de la Wimbledon, după ce a învins-o categoric pe marea campioană Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Astfel, Simona Halep a obţinut al doilea titlu de Mare Şlem din carieră, după cel de la Roland Garros, din 2018. De partea cealaltă, Serena Williams rămâne cu cele 23 de astfel de distincţii în carieră, cu unul mai puţin faţă de recordul absolut deţinut de Margaret Court.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO