Politică

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului: Formularul 600 trebuie modificat substanţial; În maxim o săptămână vom anunţa măsurile

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului:...

Autor: Cătălina Mănoiu, Mediafax

22.01.2018, 17:30 506

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că  Formularul 600 trebuie modificat substanţial, afirmând că nemulţumirile cetăţenilor sunt legitime şi că în termen de maxim o săptămână vor fi anunţate măsurile aferente.

”(...) nu este niciun interes să bulversăm câtuşi de puţin mediul economic, dar ceea ce am discutat cu PSD este să recurgem mai degrabă la o simplificare a legislaţiei şi a procedurilor existente pentru ca economia românească, bazată astăzi pe un nivel de fiscalitate redus, să se bucure şi de un mediu de afaceri prietenos, adică proceduri cât mai puţine şi mai simple. (..) am avut o discuţie legată de celebrul Formular 600 pe care va trebui să îl modificăm substanţial în aşa fel încât cetăţenii care se confruntă cu dificultăţile legate de completarea formularului şi de procedurile aferente să nu fie puşi în această situaţie dificilă”, a declarat preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că în maxim o săptămână vor fi anunţate măsurile menite să remedieze situaţia generată de introducerea Formularului 600.

”Urmează ca împreună cu Ministerul de Finanţe să anunţăm care sunt măsurile necesare pentru a remedia această situaţie care a creat nemulţumire pe bună dreptate. În termen de maxim o săptămână vom anunţa care sunt măsurile aferente”, a spus Tăriceanu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO