Politică

Calinescu, doar la ordinul lui Basescu: "Daca imi propune domnul Traian Basescu voi accepta. Daca imi spune «Lasi gargara si te duci ambasador», ma duc"

Calinescu, doar la ordinul lui Basescu: "Daca imi propune domnul Traian Basescu voi accepta. Daca imi spune «Lasi gargara si te duci ambasador», ma duc"
30.01.2010, 09:25 166

Vehiculat pentru postul de candidat al Partidului DemocratLiberal la Camera Deputatilor, fotoliu ramas vacant dupa retragereadin parlament a liderului Partidului Conservator, Daniela Popa,ex-liberalul Florin Calinescu spune ca va accepta intrarea in cursaelectorala, daca i-o va cere seful statului, conform Gandul.

"Nu mi s-a propus asa ceva. Daca imi va face propunerea domnulTraian Basescu voi accepta, dar s-o spuna presedintele nu partidul.Partidul inseamna niste oameni. L-am sprijinit pe domnul TraianBasescu in campanie si cred ca este cel mai bun presedinte", aprecizat, pentru Gandul, Florin Calinescu, subliniind ca nu stiedaca au existat sau nu dezbateri in cadrul PD-L, privindnominalizarea sa la Colegiul 19 din Bucuresti: "Daca a existat odiscutie in acest sens in cadrul PD-L-ului, acest lucru maonoreaza. Eu nu sunt membru de partid, dar imi place sa cred capartidul e ca o armata: mergi pana la capat si la victorie si lainfrangere. Legatura mea de suflet cu acest partid estepresedintele Traian Basescu. Daca Traian Basescu imi spune : «Lasigargara si te duci ambasador la Washington! », spun: «Domnulepresedinte am inteles!» ". Despre ce a declarat Florin Calinescu cu ocazia zvonurilor privindo posibila intrare in Parlament cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO