Politică

Candidata proeuropeană la preşedinţia Republicii Moldova, Maia Sandu: "Dacă alegerile vor fi corecte, noi vom învinge"

Candidata proeuropeană la preşedinţia Republicii...

Autor: Mircea Olteanu

13.11.2016, 12:32 57

"Am votat pentru oamenii pe care i-am redescoperit şi de care sunt impresionată. Am demonstrat că suntem mulţi şi suntem puternici. Este important să fim vigilenţi, să nu le permitem să ne fure votul. Să demonstrăm că putem," a declarat Maia Sandu după vot.

„Mulţumesc celor care au luptat şi s-au mobilizat. În special mulţumesc diasporei, care parcurg sute şi mii de km pentru a vota. Eu cred că este destul de bună mobilizarea, este un fenomen pe care nu l-am mai urmărit. Dacă alegerile vor fi corecte, noi vom câştiga”, a adăugat candidata.

Peste trei milioane de alegători sunt chemaţi la urne duminică în Republica Moldova, pentru al doilea tur al scrutinului prezidenţial, având de ales între candidatul prorus Igor Dodon şi Maia Sandu, politician proeuropean.

Secţiile de votare din ţară s-au deschis la ora 7.00 şi se vor închide la ora 21.00, informează Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO