Politică

Carmen Dan, despre bugetul pe 2019: Anul acesta avem un buget de 20 de ori mai mare decât în 2018

Carmen Dan, despre bugetul pe 2019: Anul acesta avem un...

Autor: Mihaela Gidei, Mediafax

05.02.2019, 18:57 163

Carmen Dan a declarat, marţi, că este mulţumită de bugetul pe 2019 pe care Ministerul de Interne îl are alocat, precizând că este de 20 de ori mai mare decât în 2018. Potrivit ministrului, mare parte din buget acoperă cheltuielile cu personalul MAI, dar vor continua şi investiţiile.

„În anul 2018 am avut de 20 de ori buget mai mare decât în 2017 şi anul acesta - buget de 20 de ori mai mare decât în 2018. Este un buget care a fost alcătuit tocmai pentru a ne permite să ne îndeplinim misiunea. Tot ceea ce s-a solicitat şi ce s-a argumentat atunci când s-a discutat pe proiectul de buget a avut în vedere un singur obiectiv, cel pe care ni l-am asumat şi care presupune prestarea unui serviciu public cât mai bun pentru cetăţean. Mă bucur că lucrul acesta a fost înşeles de către colegii mei şi mă bucur că în fiecare an am reuşit să aduc un plus la buget care se concretizează în eficienţa cu care prestăm acest serviciu păublic, în salarizarea de care se bucură personalul ministerului”, a declarat Carmen Dan, la Antena3.

Potrivit ministrului de Interne, mare parte din acest buget va merge la cheltuielile cu personalul MAI.

„Vom continua politica de investiţii. În continuare vom avea achiziţii de autospeciale, ne vom preocupa de reabilitarea unor sedii, de data aceasta şi spre instituţiile prefectului, ne vom ocupa de achiziţiile de echipament în continuare”, a mai spus Carmen Dan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO