Politică

Casa Albă: Donald Trump se întâlneşte cu Klaus Iohannis, la Washington, pe 20 august

Casa Albă: Donald Trump se întâlneşte cu Klaus...

Autor: Mihai Draghici, Mediafax

06.08.2019, 21:00 311

Preşedintele SUA, Donald Trump, se va întâlni pe 20 august, la Casa Albă, cu omologul său din România, Klaus Iohannis, anunţă Preşedinţia Statelor Unite.

"Preşedintele Donald Trump îl va primi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, la Casa Albă, pe 20 august 2019. Cei doi lideri vor discuta despre cele mai bune modalităţi de abordare a multor provocări de securitate comune cu care se confruntă Statele Unite şi România, precum şi despre modalităţi de avansare a parteneriatelor comerciale şi energetice corecte şi reciproce", a anunţat Preşedinţia SUA, marţi după-amiază, într-un comunicat postat pe site-ul instituţiei.

"Vizita va avea loc în contextul în care românii marchează 30 de ani de la căderea comunismului şi la 15 ani de când România a devenit membră a Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord. Preşedintele SUA aşteaptă să celebreze aceste aniversări importante cu preşedintele Iohannis", precizează Casa Albă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO