Politică

Ce mesaj a transmis Guvernul României despre nevoia de raţionalizare a alimentelor

Ce mesaj a transmis Guvernul României despre nevoia de...

Autor: Gabriel Pecheanu

12.02.2022, 20:15 1257

Nu este necesară raţionalizarea alimentelor, România nefiind afectată de o asemenea perspectivă, transmite Executivul, după ce premierul Nicolae Ciucă a avut, luni, o întâlnire cu miniştrii energiei, finanţelor şi agriculturii.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a avut, la Palatul Victoria, o întâlnire de lucru cu miniştrii Energiei, Virgil Popescu, Finanţelor, Adrian Câciu, şi Agriculturii, Adrian Chesnoiu, alături de Secretarul General al Guvernului, Marian Neacşu, şi de şeful Cancelariei Prim-ministrului, Mircea Abrudean.

„În cadrul reuniunii a fost analizat impactul măsurilor adoptate de Guvern în domeniile economic şi energiei pentru protejarea populaţiei şi a mediului de afaceri. Reprezentanţii Guvernului vor continua evaluarea situaţiei generate de creşterea preţurilor la gaze naturale şi energie electrică, Executivul fiind decis să consolideze efectele măsurilor stabilite pentru a ajuta consumatorii casnici şi a asigura funcţionarea în condiţii optime a serviciilor publice şi a economiei”, potrivit Executivului.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO