Politică

Ce spune Liviu Dragnea după şedinţa CExN al PSD: Nu s-a pus problema ca Firea să fie exclusă

Ce spune Liviu Dragnea după şedinţa CExN al PSD: Nu...

Autor: Departamentul Politic

19.11.2018, 19:04 432

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, după şedinţa CEx PSD, că nu s-a pus în discuţie excluderea Gabrielei Firea şi nu s-a întâlnit cu primarii de sectoare pentru a desfiinţa Capitala.

"Eu încerc să fiu portavocea colegilor din CEx, ca să nu credeţi că eu şase ore vorbesc singur în CEx. Dimpotrivă orice măsură de genul acesta poate să aibă şi un revers la un moment dat, depinde de atitudinea fiecăruia. Nu e cazul să facem un paralelism şi nu s-a pus problema ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea să fie exclusă. Eu am explicat în CEx, acum pot să spun şi public despre unele afirmaţii în spaţiul public făcute de d-na Firea. Am încercat să o conving că ceea ce a spus nu era adevărat. Nu m-am întâlnit cu primarii de sectoare pentru a desfiinţa Bucureştiul. Nu m-am întâlnit cu ei ca să face 6 oraşe în Bucureşti sau ca să luăm bani şi să îi ducem nu ştiu unde. Ne-am întâlnit a doua zi, marţi. Mi-au zis că vor să participe la noul proiect de formare a bugetelor locale. Am spus că trebuie să o aştepte pe doamna Firea care era plecată din ţară. Am şi vorbit cu dl Teodorovici, pentru ca apoi toţi 7 să meargă să discute. Eu cred că şi acum îi aşteaptă dl Teodorovici", a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a mai spus că speră ca edilii să se concentreze pe problemele Capitalei.

"Nu sunt se acord să se mai afirme că eu blochez proiecte pentru Bucureşti. Nici nu am cum şi nici nu fac aşa ceva. D-na Firea are toată deschiderea, rămâne să se poate discuţii care să aibă un rezultat pentru nişte paşi prin care să fie puse în aplicare. Nu s-a pus niciodată problema ca primarul general să fie exclus din PSD. Îmi exprim speranţa că primarii de sectoare şi Primăria Capitalei se vor concentra pe probleme serioase", a mai spus Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO