Politică

Ce spune Teodor Meleşcanu după ce a fost ales în fruntea Senatului: Sunt membru ALDE şi sper că voi putea contribui la o relansare a partidului

Ce spune Teodor Meleşcanu după ce a fost ales în...

Autor: Elena Crangasu, Mediafax

10.09.2019, 18:56 126

Senatorul ALDE Teodor Meleşcanu, a declarat, marţi, după ce a fost validat în funcţia de preşedinte al Senatului, că speră să poată contribui la o relansare a partidului. El a afirmat că nu îşi permite la vârsta lui să „facă alte partide”.

„Sunt membru al ALDE, şi sper din tot sufletul că voi putea să contribui la o relansare a partidului” (...) „Să fim serioşi, la vârsta mea, doar nu vă închipuiţi că încep să fac partide...”, a afirmat Teodor Meleşcanu.

Teodot Meleşcanu a declarat că, în ciuda comentariilor cum că participarea sa pentru candidatură, din partea PSD, ar fi o greşeală, acesta a afirmat că „Regimul senatorior şi deputaţilor le dă dreptul de a candida pentru orice funcţie în Parlament.”

Întrebat dacă va merge în instanţă în cazul excluderii sale din partidul ALDE, noul şef al Senatului a declarat că există argumente în cazul acestei situaţii.

„Bineînţeles, am suficiente argumete dacă se ajunge la aşa ceva.”, a conchis Teodor Meleşcanu.

Senatul l-a validat, marţi, pe Teodor Meleşcanu, în fucnţia de preşedinte al forului legislativ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO