Politică

Ce spune Viorica Dăncilă despre protestele cu care a fost întâmpinată în ţară: Nu ne sperie unii care ţipă

Ce spune Viorica Dăncilă despre protestele cu care a...

Autor: Cosmin Pirv, Mediafax

10.05.2019, 17:57 263

„Suntem un Guvern curajos, nu o să ne speriem că unul sau altul ţipă, unul care doarme în Parlament şi vrea să facă sport în teritoriu”, a răspuns, vineri, premierul Viorica Dăncilă unei întrebări referitoare la protestatarii care au aşteptat-o în mai multe zone din ţară.

Premierul României, Viorica Dăncilă, a declarat, vineri, la finalul unei vizite făcute în comuna Giarmata, judeţul Timiş, că este important ca românii să se manifeste civilizat. Întrebată ce simte când întâlneşte oameni care protestează împotriva ei în timpul vizitelor pe care le face în ţară, Viorica Dăncilă a spus că fiecare are dreptul la o părere, dar criticile trebuie spuse respectuos.

„Eu cred că într-o democraţie fiecare partid trebuie să îşi spună punctul de vedere, dar într-o lume civilizată, într-o lume în care există respect, aceste lucruri se pot spune într-un mod politcos, într-un mod care să arate că poţi să vii cu argumente, nu cu jigniri şi cu violenţă. Oamenii pot protesta, este dreptul lor, dar nu pot înţelege şi cred că mulţi dintre români nu pot accepta modul în care se manifestă. În momentul în care vii cu violenţă şi jigniri înseamnă că nu ai argumente”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ea a spus că Guvernul pe care îl conduce a dat dovadă de curaj.

„Suntem un Guvern destul de curajos, a fost curajos să luăm decizii foarte importante pentru această ţară, să impunem proiecte foarte importante pentru această ţară, nu o să ne speriem că unul sau altul ţipă, unul care doarme în Parlament şi vrea să facă sport în teritoriu. Eu cred că este foarte improtant să ne manifestăm într-un mod civilizat”, a mai declarat premierul.

Viorica Dăncilă a fost aşteptată joi şi vineri de zeci de protestari în Cluj-Napoca, Arad şi în judeţul Timiş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO