Politică

Cea mai nonconformistă primăriţă din România! Cum se îmbracă la serviciu

Cea mai nonconformistă primăriţă din România! Cum se...

Autor: Gandul Gandul

29.07.2017, 13:40 3669

Fostă realizatoare de emisiuni de la MTV, Irina Onescu, este primarul comunei arădene Petriş. Atrăgătoarea primăriţă spune că s-a implicat în administraţia publică pentru a încerca să schimbe ceva în bine, "nu pentru a îngroşa rândurile celor servili". Şi, mai mult decât atât, nici în graţiile sătenilor conservatori nu a intrat pentru că este excentrică şi nu prea trece prin faţa altarului în Sfintele zile de duminică, scrie One.ro.

Redăm mesajul postat de Irina Onescu:


"Atenţie, postare kilometrică!

Sunt femeie, am 32 de ani, sunt necăsătorită, am părul roz, tatuaj pe spate, vorbesc mult şi colorat şi nu prea dau pe la biserică. Unde mai pui că sunt şi mitică (bucureşteancă). Şi da, cu toate astea, de un an de zile sunt Primarul comunei Petriş din judeţul Arad.
Un Primar tânăr, independent şi idealist, care crede în oameni şi în potenţialul lor de a face lucruri măreţe. Ce să mai, o naivă...
Neînregimentarea mea politică este o opţiune personală, deşi, ca tot omul, am şi eu propriile afinităţi în acest sens. Sunt liberală în gândire, un liberalism ideologic care însă nu mă face atât de fanatico-absurdă încât să cred că orice altă doctrină este greşită ori să critic opţiunile altora. Am zis-o şi o voi mai spune, în parcursul meu administrativ încă nu am întâlnit oameni care să mă forţeze să îi privesc prin prisma culorii politice. Asta pentru că nu îmi stă în fire să fiu neprietenoasă şi nici să am prejudecăţi."

Citiţi articolul integral pe www.gandul.info

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO