Politică

Cea mai nouă gafă a Vioricăi Dăncilă: „Vom analiza într-o şedinţă anterioară”

Cea mai nouă gafă a Vioricăi Dăncilă: „Vom analiza...

Autor: Diana Grigore, Mediafax

20.12.2018, 16:33 14682

Premierul Viorica Dăncilă a făcut, joi, la începutul şedinţei de guvern la care participă şi preşedintele Klaus Iohannis, noi gafe. Ea a afirmat, la un moment dat, că sunt unele proiecte pe care urmează să le discute într-o şedinţă ”anterioară”, în loc de ulterioară.

”Sunt finalizate studiile de fundamentare pentru autostrada Târgu Neamţ - Iaşi şi pentru amenajarea râurilor Argeş şi Dâmboviţa pentru navigaţie, proiecte deja puse în consultare publică, şi pe care urmează să le discutăm într-o şedinţă anterioară”, a spus Viorica Dăncilă la începutul şedinţei Executivului.

Ea s-a încurcat şi când a enumerat domeniile în care preşedintele are atribuţii constituţionale pentru a participa la şedinţele de guvern.

”Şedinţa de azi va avea loc în două etape. O primă etapă în care vom face referire la cele trei domenii - apărare, ordine publică şi ... ăăă.. sigu... ordine publică şi...ăăă siguranţ... şi ăăă... şi politică externă şi a doua etapă care cuprinde actele normative referitoare la domeniul economic”, a spus Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a făcut mai multe gafe de exprimare de la începutul mandatului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO