Politică

Cererea DNA de reţinere a Elenei Udrea nu a întrunit în comisie numărul de voturi pentru aprobare

Cererea DNA de reţinere a Elenei Udrea nu a întrunit...

Autor: Alina Novaceanu

23.10.2015, 13:26 142

Astfel, au fost înregistrate 11 voturi "pentru", opt "împotrivă", 2 abţineri şi un vot anulat, la şedinţa comisiei fiind prezenţi 22 de deputaţi.

Nica a precizat că membrii comisiei urmează să precizeze în raport rezultatul votului şi faptul că nu a fost întrunit numărul necesar de voturi pentru aprobarea cererii de încuviinţare a reţinerii Elenei Udrea, iar plenul Camerei va decide.

Membrii Comisiei juridice urmează să ia o decizie şi în privinţa cererii DNA de încuviinţare a arestării preventive în cazul deputatului Elena Udrea.

Anterior, Comisia juridică a aprobat cererea DNA pentru începerea urmăririi penale a Elenei Udrea, înregistrându-se 19 voturi "pentru", 2 "împotrivă" şi un vot anulat.

DNA a cerut ministrului Justiţiei să solicite Camerei Deputaţilor încuviinţarea urmăririi penale, a reţinerii şi arestării preventive a deputatului Elena Udrea, într-un nou dosar în care aceasta este acuzată de luare de mită, trafic de influenţă, spălare de bani, instigare la abuz în serviciu şi fals în declaraţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO