Politică

Cine este Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis

Cine este Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis

Autor: Adelina Mihai

17.11.2014, 17:20 24600

Carmen Iohannis, 54 de ani, a devenit astăzi prima doamnă a României, după ce primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a câştigat alegerile prezidenţiale.

Profesoară de limba engleză la Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr” din Sibiu, Carmen Iohannis este căsătorită de 25 de ani cu proaspătul preşedinte al României. Singurele informaţii disponibile despre prima doamnă a ţării provin chiar din declaraţia de avere a soţului său, de unde reiese că anul trecut, Carmen Iohannis a câştigat, în medie, câte 2.200 de lei pe lună.

Carmen Iohannis este proprietarul a şase case (trei apartamente şi trei case de locuit), alături de soţul său. Împreună, cei doi au câştigat din închirierea de imobile suma de 114.066 de lei anul trecut, potrivit datelor din declaraţia de avere a lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate astăzi de Biroul Electoral Central, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.    

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO