Politică

Cine sunt judecătorii care l-au condamnat pe Dan Voiculescu la închisoare

Cine sunt judecătorii care l-au condamnat pe Dan...

Autor: Gândul

08.08.2014, 16:59 4131

Dan Voiculescu a fost trimis după gratii de completul de judecători format din Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea.

 Ambii sunt judecători tineri proaspăt promovaţi de la Tribunalul Bucureşti la Curtea de Apel. Camelia Bogdan, cea care a condus şedinţa de judecată, este cunoscută în sistemul judiciar ca unul dintre cei mai bun specialişti în analiza infracţiunii de spălare de bani şi o adeptă a proceselor judecate alert şi riguros.

Dosarul lui Dan Voiculescu a fost judecat de către judecătoarea Camelia Bogdan şi de către judecătorul Mihai Alexandru Mihalcea. Camelia Bogdan este unul dintre judecătorii tineri din sistem.  A promovat recent la secţia a II-a penală a Curţii de Apel Bucureşti. Camelia Bogdan a fost cea care a judecat până la un moment dat în dosarul în care Sorin Ovidiu Vântu a fost condamnat pentru favorizarea lui Nicolae Popa. Ea a fost eliminată din complet pentru că judecătoarea Elena Burlan, de la Tribunalul Bucureşti, a considerat că judecă mult prea repede dosarul.

Citiţi articolul integral pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO